Franciză – Sophia Home Decoration (2024)

„Într-o zi de septembrie, în anul 2011, am participat la Târgul Internațional de Mobilă Bife București, iar printre expozanții prezenți am dat peste un stand care mi-a atras atenția din prima: prin diversitatea culorilor, prin modul de prezentare a produselor total diferite și prin aglomerarea de vizitatori. Încercând să mă strecor printre cei care își doreau să atingă țesăturile expuse am dat peste un afiș care conținea următorul mesaj: Vrei și tu un magazin Sophia în orașul tău? De Așa a început totul, iar astăzi activitatea mea în cadrul acestei rețele și a acestui brand a dus la o colaborare foarte strânsă. În acest moment nu simt că există o diferență între un magazin propriu Sophia și o franciză Sophia”.

Amalia Alexandrupartener în franciză din 2011

Franciză – Sophia Home Decoration (1)

„Am auzit la Radio ZU în emisiunea de dimineață spotul publicitar al firmei Sophia. Ulterior am văzut pe pagina de Facebook a lui Daniel Buzdugan câteva postări despre frumoasele draperii pe care le achiziționase dintr-unul dintre magazinele Sophia din București. Nu am stat pe gânduri, am început investițiile în plină pandemie când am făcut pașii de resetare de la tot ce făceam până la acel moment, respectiv activități de contabilitate și consultanță în management. Perioada nu a fost una ușoară, dar atunci când ceea ce descoperi te fascinează și se transformă în pasiune, simți că totul este posibil. Mai ales că am primit sprijinul echipei Sophia – adică o echipă dedicată 100% pentru partenerii de business! Constănțenii ne-au primit cu brațele deschise și gândindu-mă la momentul în care mi-am decorat propria locuință, am înțeles de ce: într-adevăr, nu există un alt concept de brand asemănător cu Sophia în Constanța!”.

Anca Belupartener în franciză din 2021

Franciză – Sophia Home Decoration (2)

„După ce am împlinit 31 de ani am reușit să îmi achiziționez propria locuință și chiar să mă mut în noua mea casă. Vis îndeplinit. Casă nouă. Viață nouă. Posibil și o nouă eu. În această etapă a vieții am descoperit Sophia accidental - voiam să am cele mai frumoase perdele și draperii pentru locuința mea. Mi-am dat seama însă că vreau mai mult și că acest concept mă completează perfect și din punct de vedere profesional. Colecțiile de perdele și draperii noi aduse în magazinele noastre în mod constant și suportul permanent din partea conducerii Sophia România au fost principalele două motive care m-au determinat să aleg și să dezvolt franciza Sophia Buzău. Comparativ cu tot ceea ce exista pe piață, am ales Sophia și pentru că suntem ca o mare familie”.

Adina Mărunțișpartener în franciză din 2012

Franciză – Sophia Home Decoration (3)

„Am interacționat pentru prima dată cu Sophia pe când urmam masterul în reabilitarea arhitecturală în anul 2011. Am fost designer la Sophia, domeniu care mi-a venit mănușă, iubitor fiind de decoruri, forme și culori! Între timp am îmbrățișat meseria de arhitect, am absolvit Facultatea de Arhitectură „G. M. Cantacuzino” și drumul mi s-a intersectat din nou cu Sophia atunci când am decorat împreună Hanul Mărioarei, lucrare pe care a proiectat-o în calitate de arhitect! Așa am luat decizia de a reintra în echipa Sophia pentru decorarea ferestrelor, de data aceasta ca proprietar de franciză în Roman!”.

Isidor Blăjuțpartener în franciză din 2021

Franciză – Sophia Home Decoration (4)

„p*rnind de la pasiunea pentru construcții, arhitectură și design, am intrat în lumea afacerilor cu un business propriu în domeniul tâmplăriei. Nu am uitat însă nicio clipă faptul că sunt o mare iubitoare de frumos, de rafinament și eleganță, astfel că un business despre „frumos” a fost exact ceea ce aveam nevoie. Am descoperit Sophia în calitate de „client fericit” și am simțit că deschiderea unei francize se va completa perfect cu activitatea mea. Dovadă că sunt fericită cu alegerea făcută a fost deschiderea celui de-al doilea magazin Sophia în franciză, în București, zona Pipera!”.

Oana Mavroianupartener în franciză din 2015

Franciză – Sophia Home Decoration (5)

"Există o mică povestioară în spatele deciziei de a deschide un magazin de perdele și draperii. Totul a început în momentul redecorării propriilor locuințe, când pentru alegerea perdelelor am fost la târgul BIFE de la Romexpo, București. Am luat un pliant de la standul Sophia și de atunci am cochetat cu ideea de a ne deschide o franciză. De Sophia nu este greu să te îndrăgostești”.

Daniela Bolovan & Ramona Andreiparteneri în franciză din 2019

Franciză – Sophia Home Decoration (6)

„„M-am gândit tot timpul că trebuie să experimentez ceva nou. Dar ce au în comun perdelele și draperiile cu contabilitatea? Nici nu mai contează. Important este rezultatul final: am reușit! Mi-a plăcut foarte mult conceptul - am găsit franciza Sophia într-un catalog de francize pe internet. Atunci a fost momentul când am zis că așa magazin superb trebuie să fie și la Focșani. Iar dacă va fi al meu, cu atât mai bine. Iar visul mi s-a împlinit. De la cumpărături online pe www.sophia-romania.ro am ajuns la deschiderea celui de-al 27-lea magazin Sophia”.

Andreea Movileanupartener în franciză din 2021

Franciză – Sophia Home Decoration (7)

„Am admirat mult timp magazinul Sophia din Pașcani și... l-am preluat la cheie! Am activat în mai mult domenii - turism, alimentar, am cochetat deja și cu frumusețea în industria beauty, am deținut chiar un salon de înfrumusețare. M-am îndrăgostit însă de Sophia, inițial de concept și produsele unicat și apoi de oamenii din spatele lor. Am decis să fac primul pas în magazinul din Pașcani pe care l-am preluat la cheie, cu ușile deschise pentru a primi clienții!”..

Oana Nuțupartener în franciză din 2022

Franciză – Sophia Home Decoration (8)

„Într-o seară cu soțul meu căutam pe internet idei de afaceri în decorațiuni interioare. Am găsit inițial un articol despre franciza Sophia și apoi am citit și vizionat absolut tot ce am găsit: Youtube, Facebook, blog, etc. Așa am ales și așa recomand tuturor să își aleagă ideea de business: atunci când o găsești pe cea potrivită sigur ai o sclipire, îți bate inima mai tare și vrei să te pui pe treabă”.

Daciana Copospartener în franciză din 2017

Franciză – Sophia Home Decoration (9)

„Am accesat un proiect cu finanțare UE, am găsit Sophia pe internet într-un articol unde am citit despre – Cum poți avea o franciză în orașul tău -, am cerut detalii, am primit un email cu prezentarea afacerii de la directorul de francize Tiberiu Bălinișteanu. De aici, tot ce am făcut a fost să urmez planul de afaceri, iar Sophia a devenit pentru noi prioritară, văzând în ea o activitate plăcută, în care comunicarea, spiritul artistic și plăcerea frumosului și a culorii contează”.

Dan & Primăvara Nicolcioiuparteneri în franciză din 2020

Franciză – Sophia Home Decoration (10)

„Într-o seară ne-a sunat Filip, nașul noștru de la Alba care este designer, să ne facă o propunere – ce ar fi să aducem lumea delicată a perdelelor și draperiilor Sophia în Sibiu? Să fim antreprenori, să aducem brandul Sophia și să ne asociem. Ne-am documentat despre brand și ce înseamnă o franciză Sophia, apoi Filip ne-a făcut cunoștință cu Anamaria Ștefan Georgescu și am început să povestim. Și am povestit despre frumos, despre cum putem transforma casele sibienilor, care sunt tehnicile folosite de alți antreprenori care dețin o franciză Sophia. Și nu a fost greu, pentru că pasiunea pe care am simțit-o încă de la primele discuții a reușit să mi-o transmită Anamaria. Are puterea aceasta asupra oamenilor. Așa am început noi!”.

Andrada Creangă & Iulia Neagoșparteneri în franciză din 2021

Franciză – Sophia Home Decoration (11)

„Legătura cu brandul Sophia a aparut instant când am vazut feedbackul și interesul clienților pentru decorarea ferestrelor cu țesături de top. Lucram deja de cel puțin 4 ani în amenajări interioare și de 12 ani în domeniul vânzărilor și tot timpul am vrut să redau acea notă de frumos și eleganță, fie că e vorba de aranjarea unei case sau a unui spațiu office. Dorința de a fi antreprenor s-a intemeiat mai bine când am aflat și de avantajele unei francize Sophia, care avea deja un portofoliu amplu, produse cunoscute la nivel național și internațional. Toată ideea de a face parte din acest brand mi s-a parut o soluție perfectă, mai ales că aveam convingerea că fiecare antreprenor poate crește mai rapid într-o echipa mare”.

Cosmin Lezupartener în franciză din 2019

Franciză – Sophia Home Decoration (12)

„„Încă din timpul facultății cochetam cu ideea de a fi antreprenor, de a avea o mică afacere sau chiar una mai mare, iar spre sfârșitul facultății acest gând deja era din ce în ce mai puternic. Am început să lucrez, să capăt experiență, iar când s-a ivit oportunitatea nu am stat foarte mult pe gânduri. Am îmbrățișat repede ideea de a deschide o franciză Sophia. Iar acum vă spun că peste douăzeci de ani, tot în domeniul decorațiunilor interioare și tot la Sophia mă văd, cu același entuziasm!”.

Cristina Constantinescupartener în franciză din 2014

Franciză – Sophia Home Decoration (13)

Franciză – Sophia Home Decoration (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated:

Views: 5937

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.